Cele mai frumoase sandale în care să investești în anul 2023

Sandalele sunt disponibile în toate formele și dimensiunile: plate, cu toc, groase, cu bretele, țesute, împletite și lista poate continua la nesfârșit. Indiferent de stilul tău, de unde locuiești sau unde îți petreci vacanța, îți vom prezenta în continuare o gamă largă de opțiuni care te vor face să visezi la plaje nesfârșite și la țări exotice.

Mai avem de așteptat puțin până la vară, dar până atunci, dacă vrei să investești într-o nouă pereche de Sandale Femei, iată pe ce modele trebuie să stai cu ochii.

Sandale cu talpă groasă și confortabilă

Sandalele cu talpă groasă și confortabilă sunt un must pentru la vară. Dacă nu ai deja o pereche de astfel de sandale în garderoba ta, atunci acum este momentul să cauți una. Dacă vrei să fii pe deplin mulțumită de sandalele pe care le cumperi, alege unele cu talpă ortopedică. Te vei simți ca și cum ai umbla pe norișori pufoși atunci când te încalți cu ele.

Sandale cu platformă înaltă

Sandalele cu platformă înaltă sunt mult mai confortabile decât o pereche de pantofi cu toc, dar îți oferă exact aceleași avantaje ca aceasta: picioare frumoase și lungi, un trup mai bine echilibrat. Aceste sandale îți oferă o mai bună susținere a piciorului, fără a sacrifica stilul. De asemenea, cu îmbrăcămintea potrivită, aceste sandale oferă o notă de eleganță și stil. Nu în ultimul rând, sandalele cu platformă înaltă pot fi o alternativă excelentă la sandalele tradiționale scunde și plate, adăugând imaginii tale acel je ne sais qui atât de bine venit în orice situație.

Sandale cu toc

Poate că nu sunt cele mai confortabile tipuri da sandale, dar sandalele cu toc sunt cu siguranță cele mai elegante dintre toate. Este imposibil să nu ieși în evidență încălțată cu o pereche de sandale cu toc, indiferent de hainele pe care le îmbraci. Aceste sandale sunt în trend anul acesta și probabil așa vor fi mult timp de acum înainte, așa că dacă îți cumperi acum o pereche pentru la vară faci o investiție pe termen lung.

Sandale în culori vibrante

 

O pereche de sandale în culori vesele poate scoate în evidență chiar și cea mai banală ținută. Acestea nu trebuie să fie neapărat foarte înalte, ci pot fi simple sandale de plajă, atâta timp cât au o culoare fresh și vibrantă cum ar fi: portocaliu, roz, verde sau turcoaz. Asortează aceste sandale la ținutele tale monocrome, în special la cele de culoare albă și te vei transforma într-o adevărată senzație când mergi pe stradă.

Cu ce fel de ținute să porți sandale anul acesta?

Sandalele, indiferent de modelul sau materialul lor, pot fi purtate la ținutele casual. O pereche de blugi foarte confortabili, spălăciți de la dragostea de care au avut parte de-a lungul timpului și tricoul preferat, cu o pereche de sandale moderne se pot transforma în uniforma ta vara aceasta.

Sandalele cu toc sau cu platformă înaltă le poți asorta la o fustă de lungime medie, o pereche de pantaloni largi sau o rochie într-o culoare neutră sau pastelată, pentru a crea o ținută elegantă și sofisticată de birou sau chiar potrivită pentru o petrecere formală. De asemenea sandalele cu toc înalt le mai poți purta și la o ținută de seară, cu o rochie lungă, sau o bluză sofisticată din mătase.

Sandalele de plajă sunt o alegere excelentă pentru zilele călduroase de vară. Asortează-le cu o rochie lejeră din bumbac, cu o fustă mini sau cu o pereche de pantaloni scurți pentru a crea o ținută confortabilă și stylish.

Poți purta sandale chiar și la ținute sport. Bineînțeles, nu vei putea putea face exerciții fizice în ele și nici dacă te simți suficient de confortabil încălțată așa, nu-ți recomandăm să te încumeți la o asemenea provocare deoarece îți poți pune în pericol sănătatea picioarelor, cu excepția sitauției în care practici yoga sau Pilates. Dar poți purta sandale chiar și la ținutele sport, în drum spre sală și de la sală acasă, arătând ca o adevărată divă.

Nu uita de sandale nici la piscină sau pe plajă.