Cum să porți ghete înalte primăvara și vara?

Deși în general, când vine vorba de primăvară sau vară, ne gândim mai mult la sandale cu cât mai puțin material, putem la fel de bine să purtăm și ghete,, dacă avem grijă la ținuta pe care o purtăm.

Versatilitatea unei perechi de ghete femei nu poate fi învinsă, fie că este vorba de o gheată elegant. butucănoasă, sau de una cu un aspect mai elegant.

 

Indiferent dacă te îmbraci elegant sau nu, cu o pereche de cizme poți compune un outfit modern, cu care să atragi toate privirile. Iar dacă ai nevoie de câteva idei de styling, iată care sunt propunerile noastre:

 

Ghetele butucănoase se potrivesc perfect cu rochiile lungi, tip tricou

Rochiile tip tricou sunt ușor de purtat la orice ocazie, atât pentru materialul din care sunt confecționate, cât și pentru stilul lor atemporal. Mai ales în cele mai calde zile ale anului aceste rochii largi și aerisite te vor face să te simți vioaie și proaspătă. Sunt atât de comode și lasă pielea să respire atât de bine încât te vei simți perfect cu ele chiar dacă în picioare porți ghete butucănoase. O pereche de ghete care acoperă gleznele și se mulează perfect pe piciorul tău vor da ținutei tale un aspect fresh și tineresc.

 

Little Black Dress și ghete? Da, se potrivesc de minune!

Dacă ai în garderobă măcar o rochie mini de culoare neagră, atunci nu te grăbi să împachetezi ghetele pentru că le vei purta cu stil și vara aceasta. Lungimea ghetelor va echilibra lungimea rochiei și te va face să arăți ca un model îmbrăcat lejer care se îndreaptă către o sesiune de make-up pentru un spectacol de modă. Iar dacă nu ai în garderoba ta nicio rochie minusculă, de culoare neagră, poți obține un efect similar și cu o bluză mulată și o fustă mini, ambele negre.

 

Ghetele statement se împacă bine cu costumele elegante

Un costum foarte elegant va crea un contrast minunat cu o pereche de ghete statement. Îmbracă cel mai elegant costum din arsenalul tău și încalță-te cu cele mai deosebite ghete pe care le ai. Cu cât au mai multe lanțuri, curele, ținte și orice alte accesorii, cu atât mai bine. Materialele prețioase precum mătasea sau poplinul se potrivesc perfect cu cizmele din piele, chiar dacă din punct multe puncte de vedere par diametral opuse. Dar știi cum se zice… extremele se atrag.

Potrivește culoarea ghetelor cu cea a hainele pe care le porți

O ținută monocromă se potrivește indiferent de situație și sezon. Chiar și în verde sau portocaliu poți arăta impecabil dacă te îmbraci cu o fustă până deasupra genunchiului, o cămașă sau un sacou și ghete de aceeași culoare. Alte culori cu care este imposibil să dai greș la vară sunt rozul puternic sau albastrul. Crede-ne pe cuvânt! Funcționează perfect!

Ce să faci și ce să nu faci când porți ghete primăvara și vară?

Poți purta ghete și în sezonul cald, dar renunță la accesorii precum șosetele lungi sau dresurile. Nu subestima puterea unui picior frumos, așa că îngrijește-ți picioarele primăvara și vara și afișează-le ori de câte ori ai ocazia.

Asortează ghetele la rochii și la fuste de diferite lungimi, dar și la salopete sau blugi, costume sau orice altă ținută pentru că se potrivesc pur și simplu la orice. Poți opta pentru un look boho chic cu o rochie maxi și niște cizme din piele sau unul rock'n'roll cu un tricou cu trupa ta preferată și pantaloni scurți, de blugi, cu tăieturi, petice și chiar și strasuri.

Cele mai utile ghete pe timp de primăvară sau vară nu sunt cele cu blană, ci cele din piele sau imitație de piele, cu cât mai subțiri, cu atât mai bine. Poți să porți și ghete foarte înalte, dar cu condiția să ai grijă să nu faci insolație.

Scoate-ți în evidență personalitatea și stilul și încearcă ghete decupate. Și botinele sunt o idee extraordinară. Nu uita nici de cizmele biker!  Sunt foarte chic și interesante.

Pune accent și pe accesorii. Coliere chunky, gențile cross-body și .cerceii cât mai elaborați sunt câteva sugestii de care ai putea să ții cont.